Volg ons op

Livera doet ook mee!

Vanaf nu kan je je oude kleding ook bij Livera inleveren. Zes deelnemende winkels hebben een Drop & Loop inzamelbak staan. Super tof! In deze blog lees je meer over de missie & visie van Livera, onze samenwerking en de beloning die je krijgt voor het inleveren van je oude kleding.

Duurzaamheid

We vinden het fantastisch dat steeds meer merken de waarde van duurzame initiatieven inzien. Livera gelooft dat duurzaamheid een verantwoordelijkheid is van ons allemaal.

“Wij vinden dat gebruikt textiel beter verdient en daarom starten wij onze samenwerking met Drop & Loop.”

De samenwerking met Drop & Loop is voor Livera een van de vele stappen naar een zo duurzaam mogelijke bedrijfsvoering. Naast kledinginzameling, is Livera ook bezig met duurzame verpakkingen en een duurzame collectie! We zijn blij om onderdeel te zijn van het duurzame proces van Livera en hopen dit nog voor veel meer retailers te kunnen betekenen.

Hoe werkt het?

Je kan onze inzamelbakken vinden bij zes locaties: Livera Arnhem Kronenburg, Livera Barneveld, Livera Groningen-centrum, Livera Oud-Beijerland, Livera Uden en Livera Utrecht Hoog Catharijne.

  1. Doe je kleding in een zak. Dit mag echt alles zijn! Onderbroeken, bh’s, pyjama’s, versleten sokken, maar ook nog mooie T-shirts of jassen. Bij ons wordt namelijk alles gesorteerd voor tweedehands gebruik of recycling!
  2. Lever je oude kleding in. Kijk op onze website voor jouw dichtstbijzijnde Livera winkel.
  3. Krijg korting! Bij Livera krijg je 10% korting op je volgende aankoop bij de deelnemende Livera winkels.
  4. Wij geven je kleding een tweede leven. Zodra je kleding bij ons inlevert zorgen wij ervoor dat het een tweede leven krijgt. Dit doen we door middel van hergebruik of recycling. We maken ook weer nieuwe producten van jouw oude kleding. Zo is de cirkel helemaal rond! Lees meer over de reis van je ingeleverde kleding in deze blog.

Wij zijn heel enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Livera. Wil je hier meer over lezen? Neem dan eens een kijkje op de website van Livera.

Lees ook het artikel van FashionUnited over onze samenwerking.

Hopelijk zien we je snel bij Livera!