Volg ons op

Zeven nieuwe locaties bij OFM!

We hebben leuk nieuws! Vorige week zijn er zeven nieuwe Drop & Loop machines geplaatst bij OFM. Bij OFM, ook wel Only For Men, vind je alles op het gebied van mannenmode. Vanaf nu kan je hier niet alleen terecht om een nieuwe outfit te shoppen maar ook om je oude kleding in te leveren. En je wordt hier ook nog voor beloond!

Duurzaam initiatief

OFM heeft in totaal eenentwintig fysieke winkels én een online webshop. Hier vind je alles onder één dak op het gebied van mannenmode, lifestyle en meer: zo shop je hier een complete outfit. OFM kiest ervoor om bij zeven filialen oud textiel in te zamelen via Drop & Loop machines. Hiermee zetten ze duurzame stappen. Waarom ze daarvoor kiezen?

“Drop & Loop is dé koploper op het gebied van inzameling en recycling van gebruikte kleding en textiel. Bij de Retail Awards gingen zij ervandoor met de award voor ‘Newcomer’ en dat liet wel zien dat ze iets heel erg moois, sterks en goeds in handen hebben. Ze maken van iets wat vroeger ‘stoffig’ was een modern en opvallend iets en daar willen wij ons dolgraag bij aansluiten.”

Met onze samenwerking wil OFM op ‘duurzame reis’ met hun klanten. Vanaf nu zijn ze niet alleen het punt waar je je nieuwe outfit aankoop doet, maar ook hét punt waar je je gebruikte outfit terugbrengt. “We verwachten dat veel van onze fans hun gebruikte kleding een tweede leven zullen geven”.

Beloning

Wanneer je bij OFM je oude kleding inlevert, krijg je als beloning een 3 pack Campbell Classic sokken ter waarde van €9,95. Deze kan je direct na het inleveren ophalen bij de kassa of klantenservice. Nog meer reden om een bezoekje te brengen aan deze prachtige winkels!

Goed bezig

De samenwerking met Drop & Loop is niet de eerste stap die OFM zet op het gebied van duurzame bedrijfsvoering: “We werken samen met HLB Witlox Van den Boomen en Green by Blue aan onze reis naar duurzaam ondernemen en de verslaglegging ervan. We willen groeien naar landelijke dekking en in alle opzichten een gezond bedrijf zijn. Dus ook in duurzaam ondernemen. Drop & Loop gaat hier zeker weten een ontzettend belangrijk onderdeel van zijn en ons helpen hier grote stappen in te zetten.” We are happy to help!

Waar?

De OFM filialen waar je een Drop & Loop machine kan vinden zijn: Doesburg, Alkmaar, Voorburg, Sluis, Nieuwegein, Geldermalsen en Rosmalen. Hiermee hopen we ook weer een stuk dichter bij jouw woonplaats te komen!

Zitten deze winkels niet bij jou in de buurt? Neem dan eens een kijkje op onze website, wie weet zit er wel een andere winkel met een Drop & Loop punt bij jou in de buurt!