Volg ons op

Over ons nieuwste inzamelpunt: TOMO

Zeg je duurzaamheid, dan zeg je TOMO. In het eerste duurzame warenhuis van Nederland vind je alleen maar duurzame producten. Alles is geselecteerd met oog voor milieu en mens. En onze machine kan hier natuurlijk niet ontbreken!  

Van spijkerbroeken tot zeepjes 

Je kan bij TOMO voor werkelijk alles terecht: ze noemen zichzelf niet voor niets een warenhuis. Zo hebben ze een home decor gedeelte waar je alles kan kopen voor je nieuwe inrichting. Van vazen tot mooie kleden, allemaal van duurzame materialen. Daarnaast verkopen ze beauty producten van onder andere Laouta, The gift label en HAAN. En vergeet ook vooral niet alle mooie duurzame modemerken die hier liggen zoals MUD Jeans en New Optimist. Ook de mooiste vintage pareltjes kan je hier vinden! Bij TOMO kan je ook kleding huren of laten repareren. Hoe uniek! Van al dat winkelen krijg je natuurlijk ook dorst, gelukkig kan je dan ook meteen je waterfles bijvullen bij de Dopper Water Tap.  

Word jij net zo enthousiast als wij om al deze duurzame merken bij elkaar te zien?  

Reuse, recycle & reward 

Bij zo’n mooi duurzaam initiatief hoort natuurlijk een Drop & Loop automaat. Onze machine maakt het mogelijk om je oude kleding te laten recyclen bij een bezoekje aan TOMO. Je vind ons op de begane grond bij de paskamers. Als je hier je kleding inlevert, spaar je punten voor het reuse, recycle, reward programma van TOMO. Het inleveren van je oude kleding levert maar liefst 200 punten op! Hiermee spaar je bijvoorbeeld voor exclusieve events, een personal shopper, een stylist en gratis producten. 

Waar wacht je nog op?  

Met meer dan 100 merken met een missie is TOMO zeker een bezoekje waard! Vergeet dan vooral niet je oude kleding mee te nemen. Je kan dit inleverpunt vinden in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. See you there