Volg ons op

Drop & Loop Online: Gemakkelijk bij jou thuis!

Samenwerking Omoda en Drop & Loop

Wil je graag gebruik maken van Drop & Loop maar is er helaas (nog) geen inleverpunt bij jou in de buurt? Niet getreurd! Je kan ons vanaf nu niet alleen vinden bij supermarkten en retailers, maar ook bij jou thuis. Via ons online concept kan je jouw oude kleding een nieuw leven geven waar je maar wilt.

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Verzamel al je oude textiel dat je een tweede leven wilt geven!
  • Stap 2: Wanneer je een bestelling plaatst bij een aangesloten, online retailer, bestel je ook een Drop & Loop verzendzak. Deze krijg je dan meegeleverd bij je bestelling.
  • Stap 3: Stop je oude textiel in de verzendzak en geef deze kosteloos af bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt!

Hierna komt je oude textiel bij ons sorteercentrum terecht en geven wij het een tweede leven door hergebruik of recycling! Easy peasy ?

Omoda

Omoda is de eerste retailer waar we het online concept mee hebben gelanceerd! Als fashion retailer werkt Omoda al langere tijd aan een duurzame toekomst. Naast de verkoop van duurzame schoenen en het repareren van items met hun herstelatelier, nemen ze nu ook de stap tot het inzamelen van oud textiel. En dat moedigen wij natuurlijk enorm aan! Op de webshop van Omoda kun je nu bij al je bestellingen onze verzendzak toevoegen en je kleding weer een tweede leven geven!

Vergeet bij Omoda niet onze mega leuke totebag te shoppen! Gemaakt van jouw oude textiel en verkrijgbaar in drie kleuren!

Nieuwsgierig geworden?

Hé retailer! Drop & Loop online is beschikbaar voor alle retailers met een online webshop. Aansluiten bij ons concept is heel gemakkelijk. Wij faciliteren het hele proces van inzamelen, sorteren, herbestemmen en recyclen. Jij hoeft alleen maar de verzendzak aan jouw klanten aan te bieden!

Vanaf 2023 ben je als textielproducent en retailer verantwoordelijk voor de inzameling van oud textiel en het hergebruik en recycling. Drop & Loop voldoet aan alle doelstellingen die de UPV stelt. Laat ons jou helpen om deze duurzaamheidsdoelstellingen te halen én te zorgen voor een hogere klantloyaliteit en meer omzet. Ben jij er klaar voor om een duurzame stap te zetten binnen jouw bedrijf? Twijfel niet en neem contact op met Drop & Loop.

Meer informatie over de verschillende Drop & Loop concepten en het proces.